Bekleding

Bekleding

Het aanbod van onze stofcollectie is groot. Ongeveer 2500 orginele autostoffen kunnen wij je aanbieden, van de nieuwe type auto`s, maar ook van oldtimers en Amerikanen. Van alle automerken kunnen we wel enkele orginele stoffen leveren. Ook zijn er orginele stoffen verkrijgbaar voor bestelwagens, vrachtwagens en touringcars. Dit aanbod aan stoffen is erg interessant voor reparaties.

Wanneer maar een gedeelte van de bekleding stuk is ( slijtage, brandgaten, scheuren ), kan dat deel vervangen worden door dezelfde stof en blijft de auto er netjesuitzien. Alsof er niets gebeurd is. Naast deze origimele autostoffen werken we ook met alcantara ( in meer dan 25 kleuren leverbaar) en niroxx. Deze laatste stof is zeer sterk en heeft de uitstraling van alcantara. De stof is waterdicht ( ! ), antibactirieel en zeer slijtvast en heeft een hoge kleurechtheidsfactor. Eventuele vlekken zijn goed te verwijderen ( een vlekkenwijzer kunnen wij leveren). Niroxx is ongeveer in 25 verschillende kleuren verkrijgbaar en heeft een goede prijs-/kwaliteitsverhouding.

Echte lederen bekleding

Echt leer wordt steeds vaker toegepast in de autobekleding. Het geeft het interieur van de auto een luxueuze uitstraling. Daarnaast verhoogt dit natuurproduct het zitcomfort. Wij werken altijd met autoleer ! Dit leer is, in vergelijking met meubelleer, speciaal behandeld tegen invloed van de zon ( verkleuring / uitdroging). Ook is dit leer beter bestand tegen vochtige omstandigheden en ( grote) temperatuursverschillen. Vanwege het vele belasten van het leer ( bij in- en uitstappen) ondergaat het zwaardere wrijvingstesten voordat wij er mee aan het werk gaan.

Wij zijn zeer selectief in het uitzoeken van onze huiden en garanderen daarom kwaliteit! Autoleer is in diverse kleuren op voorraad verkrijgbaar en dus snel leverbaar. Tegen bepaalde voorwaarden is het zelfs mogelijk ieder gewenste kleur te leveren. Wil je daar meer van weten..vraag ernaar ! Echt leer heb je in verschillende prints. Je hebt van bijna glad ( "Nappaleer") tot een grove print. Het is mogelijk elke huid te perforeren tegen een kleine meerprijs per vierkante meter. Van enkele autotypes ( o.a. van Mercedes, Volkswagen, B.M.W., Audi en Porsche) kunnen we orginele huiden leveren. Dit kan ook interesant zijn voor een evt. reparatie ( geen kleur- of printverschil).

De door ons gemonteerde bekledingsets worden door ons zelf gemaakt en zijn altijd volledig van echt leer. We gebruiken dus geen delen kunstleer, tenzij daar vraag naar is. Het voordeel van zelfproductie is dat je de kwaliteit zelf kan komen ' voelen' en dat er bij evt. schade gemakkelijk het zelfde leer te bestellen is. Zo kan de reparatie onzichtbaar worden uitgevoerd.

Kunstleer

Kunstleer ( Skai) wordt veel gebruikt voor motorzadels en bootkussens. De diversiteit aan kleuren en prints is groot. Naast de standaardkleuren zijn bv. ook fluoriserende kleuren of goud-, zilver- en bronskleur verkrijgbaar. En wil je eens iets heel anders...dan kun je ook kiezen voor een slangenprint, een olifantenprint of een poemaprint!!! Kunstleer kunnen wij bestellen per strekkende meter ( 1.40 m). Wil je dus een niet allerdaagse combinatie dan kunnen wij van alles een kleine hoeveelheid bestellen. Zo kan jouw ideale kleurencombinatie gemaakt worden. De prijs blijft nagenoeg gelijk. Net als met het uitzoeken van het echte leer stellen wij aan het Skai hoge kwalitatieve eisen. Ons Skai is o.a. zoutwater-, urine-, zweet- en speekselbestendig, waterafstotend en heeft een hoge UV- bestendigheid.

 

Overzicht Meer informatie Meer over ons

Alfred van Hardeveld

Interesse in één van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact op!

Contact opnemen Offerte aanvragen

Autobeklederij van Hardeveld

Valleistraat 89a
3902 ZB Veenendaal

Telefoon: 0318 540802
Mobiel: 06 20165937
E-mail: info@autobeklederijhardeveld.nl

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Bij ons kunt u vrijblijven een offerte aanvragen. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

Top