Ons bedrijf

Autobeklederij van Hardeveld. Gestart in 1988 door J.H. van Hardeveld, omdat zijn toenmalige werkgever (Mats Beek) de deuren sloot. Sinds 1992 gevestigd aan de Valleistraat 89a in Veenendaal.

Wie de werkplaats binnenstapt komt al snel Alfred van Hardeveld tegen. Hij is nadat Jan van Hardeveld in 2013 gestopt is eigenaar van de autobeklederij.

In januari 2016 heeft Alfred zijn 25 jarig jubileum mogen vieren als autobekleder. We kunnen dus zeggen dat er genoeg ervaring in huis is en mogelijk nog meer enthousiastme voor het vak.

Kort na het overnemen zijn we ook bij de zaak gaan wonen. Dat maakt ons ook flexibel naar de klanten toe. Iets brengen of halen op zaterdag of in de avonduren is meestal geen probleem. Wel is het raadzaam dit te doen in overleg om te voorkomen dat u voor een dichte deur staat.

Wil je de bekleding orgineel houden, dat wil zeggen, uitgevoerd met orgineel materiaal, in orginele kleur en met orginele stiknaden, dan is dat mogelijk. Wil je daarentegen iets geheel anders dan realiseren wij dat ook voor jou, het kan ons niet gek genoeg zijn. Door onze kleinschaligheid, neem je jouw opdracht door met de uitvoerende bekleder zelf.

Bekijk de mogelijkheden Stoffen en materialen

Alfred van Hardeveld

Interesse in één van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact op!

Contact opnemen Offerte aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Bij ons kunt u vrijblijven een offerte aanvragen. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

Top